Data e publikimit: 05-06-2011 15:38:30 | Emri: kurse kimie biologjike | Vendndodhja: Tiranë | 366 herë e shfaqur |

Ofroj kurse Kimie dhe Biologjie me cmime te arsyeshem. Per shkollen 9-vjecare , per ate te Mesmen dhe po ashtu edhe per te larten.Per te gjitha llojet e niveleve.

Te interesuarit te kontaktojne. 0672866450
Email:Kursekimi-biologji@live.com
Adresa: Prane pallatit te Brigadave.
Ose prane Ambasades Amerikane.

Kjo shpallje nuk ekziston

Më dërgo email me links të ndryshuar dhe çaktivizuar shpalljet