Data e publikimit: 30-03-2012 20:00:14 | Emri: Sejdi | Vendndodhja: Kosovë | Vendi: Fushe Kosove | 370 herë e shfaqur |


Prodhojme dyer e dritare nga plastika te te gjitha dimensioneve dhe sipas porosise. Material gjerman.


transporti e montimi falas.


DORAPLAST


Fushe KosoveKontakto Sejdi: dyer dhe dritare

Telefoni: 044/272 638

Emri juaj*:

Email*:

Mesazhi*:

Captcha*:
captchaMë dërgo email me links të ndryshuar dhe çaktivizuar shpalljet