Data e publikimit: 06-06-2011 02:43:55 | Emri: Duart e Arta | 10175 herë e shfaqur |

Shesim Veshje Kombetare pune dore me motive kombetare te punuara me traditë 100 vjeqare nga treva e dukagjinit dhe drenices

Kemi veshjee per Femijë te rritur Meshkuj dhe Femra.
Kemi
edhe qarshaf ,mbulesa per djep , marhama per fejesë te punuara nga
Veki, Koriniza te punuara nga Ari e qdo gjë te punuara nga Duart e Arta
nga Femrat Kosovare.

E-mail Per Kontakt : duartearta@hotmail.fr

Kjo shpallje nuk ekziston

Më dërgo email me links të ndryshuar dhe çaktivizuar shpalljet