Data e publikimit: 15-03-2011 13:07:30 | Emri: bana | Vendndodhja: Pejë | Vendi: not found | 23597 herë e shfaqur |


shesim fustana solem me pakice dhe shumice ..cmimet jan teper te volitshme ..po ashtu shesim dhe ppaketa me cmime specilae 50 fustana 2000 euro ..ju lutemi na kontaktoni ne email per me shume informata ..Faleminderit

Kjo shpallje nuk ekziston

Më dërgo email me links të ndryshuar dhe çaktivizuar shpalljet