Data e publikimit: 15-03-2011 14:56:04 | Emri: Fustana | Vendndodhja: Prishtinë | Vendi: prishtine | 11886 herë e shfaqur |

Shesim Fustana nga Amerika me kvalitet shume te mir.
Cmim shume te volitshem si dhe me kreator te njofshem.
Fustanat shiten ka 120 Euro. Shikoni fotot.
Ka edhe te tjera qe nuk gjinden ne keto foto

Kjo shpallje nuk ekziston

Më dërgo email me links të ndryshuar dhe çaktivizuar shpalljet