Data e publikimit: 05-04-2011 15:02:33 | Emri: Duo Decor | Vendndodhja: Prishtinë | Vendi: not found | 1024 herë e shfaqur |\r\n

Jemi ndermarrje profesionale që merremi me ndertime te shtepive, renovime,
moleraj, vënien e knaufit, gletit, perpunimin e rafaellos
(Marmorinit), ngjitjen e tapetave dhe perpunimeve tjera dekorative,
kryejme edhe ndertimin e shtandeve ne panaire

Japim garancion per punen tone.

Duo Decor, Prishtine

Per me shume informata mund te na lajmeroni ne email duodecor@live.com
Apo ne numrat tane te tel: 044 626 629 dhe 044 439 169Kjo shpallje nuk ekziston

Më dërgo email me links të ndryshuar dhe çaktivizuar shpalljet