Data e publikimit: 01-04-2012 04:02:30 | Emri: zana | Vendndodhja: Kosovë | Vendi: prishtina | 1172 herë e shfaqur |

Shes mobilje te perdorura nje dhome te fjetjes,komplet ,garnitur tresh dhe nj dyshe dhe nje fotele te cilat qelen per fjetje,tre termo nje dyshe dhe dy treshe ,nje raft per libra dhe zbukurime nje nje tv samsung .


Kontakto zana: shes mobilje te vjetra

Telefoni: 049 220033

Emri juaj*:

Email*:

Mesazhi*:

Captcha*:
captchaMë dërgo email me links të ndryshuar dhe çaktivizuar shpalljet