Mobilje & Kuzhina

Shiteni gjërat që nuk keni nevojë ti mbani në shtëpinë tuaj, apo bleni gjërat që keni nevojë, jo rallë qëllon që të gjeni diçka shumë interesante dhe me vlerë në çmim shumë të lirë.

12-05-2013

Shes 2 kauq tavoline dhe rregall Ofroj mobilje---kuzhina

Shes 2 kauq tavoline dhe rregall


Ofroj Mobilje & Kuzhina Shes 2 kauq tavoline dhe rregall

Jane te ruajtur , Rregalli eshte nga druri , kurse kauqat jane prodhim i SIMPO-s , jane mjafte te gjere per te fjetur pra edhe shtrihen si shtrat . Shiten per arsye te nderrimit te baneses , rregalli ...

01-04-2012

shes mobilje te vjetra Ofroj mobilje---kuzhina

shes mobilje te vjetra


Ofroj Mobilje & Kuzhina shes mobilje te vjetra

Shes mobilje te perdorura nje dhome te fjetjes,komplet ,garnitur tresh dhe nj dyshe dhe nje fotele te cilat qelen per fjetje,tre termo nje dyshe dhe dy treshe ,nje raft per libra dhe zbukurime nj...

17-03-2012

Prodhojm Dhoma te Fjetjes Ofroj mobilje---kuzhina

Prodhojm Dhoma te Fjetjes


Ofroj Mobilje & Kuzhina Prodhojm Dhoma te Fjetjes - 550€

Prodhojm dhoma te fjetjes qmimi 550 euro , si dhe dhoma per femij, nje dhome per femij komplete esht me dy kreveta regalli tavolina per kompjuter dhe dy komoda te vogla anash krevetave, si dhe l...

Prodhojm Dhoma te Fjetjes Ofroj mobilje---kuzhina

Prodhojm Dhoma te Fjetjes


Ofroj Mobilje & Kuzhina Prodhojm Dhoma te Fjetjes - 550€

Prodhojm dhoma te fjetjes qmimi 550 euro , si dhe dhoma per femij, nje dhome per femij komplete esht me dy kreveta regalli tavolina per kompjuter dhe dy komoda te vogla anash krevetave, si dhe l...

Prodhojm Dhoma te Fjetjes Ofroj mobilje---kuzhina

Prodhojm Dhoma te Fjetjes


Ofroj Mobilje & Kuzhina Prodhojm Dhoma te Fjetjes - 550€

Prodhojm dhoma te fjetjes qmimi 550 euro , si dhe dhoma per femij, nje dhome per femij komplete esht me dy kreveta regalli tavolina per kompjuter dhe dy komoda te vogla anash krevetave, si dhe l...

Prodhojm Dhoma te Fjetjes Ofroj mobilje---kuzhina

Prodhojm Dhoma te Fjetjes


Ofroj Mobilje & Kuzhina Prodhojm Dhoma te Fjetjes - 550€

Prodhojm dhoma te fjetjes qmimi 550 euro , si dhe dhoma per femij, nje dhome per femij komplete esht me dy kreveta regalli tavolina per kompjuter dhe dy komoda te vogla anash krevetave, si dhe l...