Data e publikimit: 08-11-2011 17:25:02 | Emri: Shaip | Vendndodhja: Kosovë | Vendi: Gjilan | 185 herë e shfaqur |

shes dy shtepi dhe nje banese ne gjilan;
Njera shtepi gjendet ne lagjen Dardania 2 dhe shtepia tjeter gjindet ke tregu i veturave.
Kurse banesa gjindet ke Stacioni i Autobuseve. Te gjitha kto jan pron shqipetare dhe me dokumente perkatese ne rregull.
Qmimet sipas marreveshjes.


Kjo shpallje nuk ekziston

Më dërgo email me links të ndryshuar dhe çaktivizuar shpalljet