Data e publikimit: 18-02-2011 18:40:57 | Emri: adrian farizi | Vendndodhja: Gostivar | 638 herë e shfaqur |

ne tetove apo gostivar, dua te blej banes 30-50 m2 perafersisht.Jam i interesuar per katin e dyt dhe perpjete.Per info mundeni te me dergoni e-mail ne adrianfarizi1@hotmail.com


Kjo shpallje nuk ekziston

Më dërgo email me links të ndryshuar dhe çaktivizuar shpalljet