Data e publikimit: 14-03-2011 03:51:05 | Emri: Labi-invest | Vendndodhja: Prishtinë | Vendi: prishtine | 3434 herë e shfaqur |

Filloi shitja e banesave ne bregun e diellit . Mundesi blerje te banesave me
Keste pa kamat Kontaktoni:Ne zyret tona,orari i punës prej ores 10:00
-18:00 ne Rr . Qytetëza Pejton (te nënkalimi) Tel. +381 (0)38-609
227 Mob. +377 (0) 44 665 469 +386 (0) 49 883 839

www.labi-invest.com


LLOJET E BANESAVE

1 dhomshe 37.60 m
2 dhomshe 53.90 m , 59.07 m , 63.50 m , 73.38 m
3 dhomhe 88.80 m , 92.85m , 94 .85 m

Objekti banesor perbehet prej dy blloqeve Lamela-1 dhe lamela-2 me dizajn Arkitektonik , hapsira te jashtme
gjelberuese , lokale afariste , vendparkime
Fasada
: me tulla te kuqe per fasad ,. Kjo fasad e punuar me tull te kuqe ka
izolime termik-akustik dhe eshte fasade e perjetshme.
Dyert : Plastike PVC-se gjermane me qelqin Termopan
Parketi : eshte nga bungu
Instalimi i ujit : \' REHAU\' gjermane
Ngrohja Qendrore > \' REAHU\' gjermane
ASHESORI : italian per 8 persona me dimensione 2x1.20m
Telefoni\'internet: Qdo banes e pajisur me internet , telefon dhe kabllor
Hyrja : e pajisur me interfon komunikimi

Objekti eshte ne ndertim e siper...[youtube=http://www.labi-invest.com]

Kjo shpallje nuk ekziston

Më dërgo email me links të ndryshuar dhe çaktivizuar shpalljet