Data e publikimit: 22-10-2012 17:18:06 | Emri: Abdulmenaf | Vendndodhja: Maqedoni | Vendi: Tetove | 555 herë e shfaqur |

Jepet banes me qira ne Tetove (Rruga 185).
Numri i dhomave: 3,
Siperfaqja: 74 m2
Cmimi: Sipas mareveshjes.
Informata me te hollesishme ne numrat e telefonit: +389 44 38 177 8 ose +389 777 41 88 7


Kjo shpallje nuk ekziston

Më dërgo email me links të ndryshuar dhe çaktivizuar shpalljet