Data e publikimit: 19-11-2011 09:26:33 | Emri: kastriot | Vendndodhja: Maqedoni | Vendi: Shkup | 337 herë e shfaqur |

jam nje djal nga shkupi kam biznesin tim privat dhe banesen si dhe veture personale por nuk kam koh per lidhje serioze prandaj kerkoj nje femer nga kumanova vetem per sex
te interesuarat me kontaktoni ne email: jack.hack.usa@live.com
pason shperblim i madh


Kjo shpallje nuk ekziston

Më dërgo email me links të ndryshuar dhe çaktivizuar shpalljet