Data e publikimit: 26-03-2011 07:48:04 | Emri: Valii | Vendndodhja: Klinë | Vendi: not found | 1160 herë e shfaqur |

shes MALL te perdorura nga gjermania si :

kompresora ,kosa bari ,hilta ,burmashina ,flex ,bicikletaa per fitnes ,biqikleta ,auto larje kercher,shfaica ,e shum e shum gjera tjera. shesim me shumic dhe pakic te gjitha firmav si
bosch, metabo, makita , black decker, einhell ,aeg , e shum tjera.

GJENDEMI AFER }} ETC {{ NE KLINE NE KRAHUN E TJETER TE RRUGES VAL CEN KLINE

TEL 049 242925
044 433323

E-mail>ce_n@live.com

Kjo shpallje nuk ekziston

Më dërgo email me links të ndryshuar dhe çaktivizuar shpalljet