Data e publikimit: 20-08-2012 12:25:07 | Emri: Idriz | Vendi: Tirane | 2059 herë e shfaqur |

Ne gjendje shume te mbajtur.Motorri eshte i ri.Tapiceria dhe te katerta rrotat jane blere te reja.
Cmimi eshte i diskutueshem .


Kjo shpallje nuk ekziston

Më dërgo email me links të ndryshuar dhe çaktivizuar shpalljet