Personale -

Shiteni apo bleni gjëra personale si tesha, këpucë, bizhuteri, lojra dhe tesha për fëmijë.

14-05-2013

Blini online, veshje unike, me cmime fantastike Ofroj tesha---kepuce

Blini online, veshje unike, me cmime fantastike


Ofroj Tesha & Këpucë Blini online, veshje unike, me cmime fantastike

Veshje fantastike,vizitoni faqen tone te per te pare modelet .Kliko ne linkun e meposhtem)http://www.facebook.com/UniqueFashionStyleAL...

02-12-2012

Hello Sir / ne ofrojmë kredi ndërbibliotekare veçanërisht serioze Ofroj artikuj---lojera-per-femije

Hello Sir / ne ofrojmë kredi ndërbibliotekare veçanërisht serioze


Ofroj artikuj & lojëra për fëmijë Hello Sir / ne ofrojmë kredi ndërbibliotekare veçanërisht serioze - 2€

Hello Sir / Madam Ju keni qenë mohuar në bankë për shkak të kreditit tuaj nuk i përgjigjet standardeve të tyre? A keni ëndërr e mbajnë shtëpinë tuaj, por ju keni qenë mohuar një peng pë...

Hello Sir / ne ofrojmë kredi ndërbibliotekare veçanërisht serioze Ofroj tesha---kepuce

Hello Sir / ne ofrojmë kredi ndërbibliotekare veçanërisht serioze


Ofroj Tesha & Këpucë Hello Sir / ne ofrojmë kredi ndërbibliotekare veçanërisht serioze - 0.1€

Hello Sir / Madam Ju keni qenë mohuar në bankë për shkak të kreditit tuaj nuk i përgjigjet standardeve të tyre? A keni ëndërr e mbajnë shtëpinë tuaj, por ju keni qenë mohuar një peng pë...

ferta kredi të shpejtë dhe serioze Ofroj artikuj---lojera-per-femije

ferta kredi të shpejtë dhe serioze


Ofroj artikuj & lojëra për fëmijë ferta kredi të shpejtë dhe serioze - 1€

Hello Sir / Madam Ju keni qenë mohuar bankën për shkak të kreditit tuaj nuk i plotëson standardet e tyre? A keni ëndërr e mbajnë shtëpinë tuaj, por ju keni qenë mohuar një peng për shkak ...

27-11-2012

ofron kredi në mes të individëve Ofroj artikuj---lojera-per-femije

ofron kredi në mes të individëve


Ofroj artikuj & lojëra për fëmijë ofron kredi në mes të individëve

kredi në mes të veçantëHello, ofertë kredi në mes të veçantë duke filluar nga 1000 për 900.000 € në një normë prej mini rembourssement për një periudhë prej 1-35 vjet.Këtu është n...

20-07-2012

Kredi ofron në mes të veçantë Ofroj personale

Kredi ofron në mes të veçantë


Ofroj Personale Kredi ofron në mes të veçantë

Emri im është Z. Peter BOURIACHE Unë jam Inspektori i Financave dhe unë continantal bankë ka një kapital prej € 10.5 milion për muapërdoret për të bërë kredi për afat të shkurtër dhe ...